Mann arrestert etter at 25 døde katter ble funnet hengende i tre

Skal ha dødd etter slag mot hodet.

HANG I TRÆR: Parkarbeidere fant de 25 kattene hengende i trær i Yonkers i delstaten New York i april. Nå er en mann arrestert for forbrytelsen. Foto: AP Photo/SPCA of Westchester's Humane Law Enforcement Division/NTB Scanpix
HANG I TRÆR: Parkarbeidere fant de 25 kattene hengende i trær i Yonkers i delstaten New York i april. Nå er en mann arrestert for forbrytelsen. Foto: AP Photo/SPCA of Westchester's Humane Law Enforcement Division/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i byen Yonkers i delstaten New York har arrestert og tiltalt en 60 år gammel mann for dyremishandling og brudd på miljøvernloven etter at politiet i april i år fant 25 døde katter hengende fra et tre i byen, ifølge lokal-TV-stasjonen ABC7.

60 år gamle Rene Carcamo skal ha lagt døde katter i plastposer og hengt dem opp i treet, før det bestialske synet ble oppdaget av parkarbeidere 24. april.

Saken har blitt nøye etterforsket siden april, og det er blitt gjort flere grusomme oppdagelser rundt mannens dyrehold. Mannen er også tiltalt for å dyremishandling, da to kattunger ikke hadde fått medisinsk behandling. Politiet tok fra mannen flere katter under etterforskningen, som ble tatt hånd om av veterinærer.

Ifølge NBC News skal flere av kattene ha blitt drept etter slag mot hodet. Obduksjon av kattelikene viste at minst tre katter hadde skader påført av slag mot hodet.

Dyrevernorganisasjonen SPCA er svært fornøyd med arrestasjonen.

- Vi er svært fornøyd med at det er gjort en arrestasjon i denne saken etter mange måneders etterforskning med mange avhørt og hardt arbeid, sier gruppas talsperson Eric Lungaro.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer