Mann arrestert etter bombedrama i London

Ingen ble skadet i aksjonen.

DRAMA: Væpnet politi har arrestert en mann som skal ha tatt flere gisler i London mens han truet med å sprenge seg selv Foto: Kirsty Wigglesworth/AP
DRAMA: Væpnet politi har arrestert en mann som skal ha tatt flere gisler i London mens han truet med å sprenge seg selv Foto: Kirsty Wigglesworth/APVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i London bekrefter at de har arrestert en mann som okkuperte en bygning i Londons Tottenham Court Road i ettermiddag.

Det ble først rapportert at en 49 år gammel mann skal ha holdt flere gisler, men etter at han ble arrestert har politiet meldt at de ikke har funnet noen gisler i bygningen.

Flere personer var inne bygningen da mannen først ankom, men de skal ha klart å komme seg unna.

Han skal ifølge øyenvitner ha hatt gassbeholdere festet til kroppen, og truet med å sprenge bygningen.

Ifølge Sky News skal mannen ha blitt fraktet vekk av politiet etter å ha blitt arrestert. Politiet har så langt ikke bekreftet identiteten til den pågrepne.

Politiet har nå bekrefet at ingen skal ha blitt skadet i hendelsen.

Motivet til mannen er så langt uklart, men Sky News spekulerer i at han har vært kunde hos et firma som spesialiserer seg i å hjelpe til med førerkort til tungtransport. Kanalen melder at firmaet skal ha hatt mange misfornøyde kunder, og at de ble tipset om selskapet så tidlig som i fjor.