Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann arrestert etter omfattende politijakt i Oslo

Truet vekter med våpen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Oslo-politiet igangsatte natt til søndag omfattende søk etter en gjerningsmann som skal ha truet en vekter med et våpen på Haugenstua. 

Det var vekteren selv som kontaktet politiet like før klokka 03.00. Vekteren befant seg i en bil, da mannen skal ha trukket fram en pistol.

- Vekteren forteller at mannen skal ha kastet snø på bilen. Da vekteren snakka til mannen, trakk gjerningsmannen fram en pistol, forteller operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo-politiet til Dagbladet.

Politiet rykket ut til stedet med beredskapstroppen, hundepatrulje og helikopter. Like før klokka 03.15 fikk politiet kontroll på en mann i 40-åra som bar våpen. Mannen ble arrestert ved Shell-stasjonen på Grorud.

- Han var i besittelse av flere gassvåpen. For de som ble utsatt for trusselen var det umulig å skille våpnene fra ekte våpen. Vi satt inn store ressurser i søket etter mannen, for dette var uansett en alvorlig hendelse, sier Hekkelstrand. 

• Vet du noe mer om saken? Tips oss på SMS/MMS: 2400, TLF: 2400 0000, eller e-post: 2400@db.no