Arrestert i Kuwait

Mann arrestert for å klage på været

- Jeg er inne i en sandstorm akkurat nå, og jeg klarer seriøst ikke å se noen ting.

STORM: Kjøretøy kjører langs en motorvei, nord for Kuwait, under sandstorm 17. juni 2021. Foto: YASSER AL-ZAYYAT/AFP/NTB.
STORM: Kjøretøy kjører langs en motorvei, nord for Kuwait, under sandstorm 17. juni 2021. Foto: YASSER AL-ZAYYAT/AFP/NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En egyptisk mann er arrestert i Kuwait, etter å ha klaget på været i sosiale-medier.

Den arresterte mannen skal ha laget en Tiktok-video, hvor han klaget på været i Kuwait. Videoen gikk viralt på Twitter, og han nevner blant annet sandstormen som har herjet de siste dagene. Mannen er selv bosatt i landet. Det skriver The Independent.

DÅRLIG SIKT: Folk krysser gangbro under sandstorm 17.juni. Foto: YASSER AL-ZAYYAT /AFP/NTB.
DÅRLIG SIKT: Folk krysser gangbro under sandstorm 17.juni. Foto: YASSER AL-ZAYYAT /AFP/NTB. Vis mer

Rettslige tiltak

- Jeg er inne i en sandstorm akkurat nå, og jeg klarer seriøst ikke å se noen ting. Flott, Kuwait, flott, sier mannen i videoen han la ut på Tiktok.

Ifølge The Independent sier Kuwaits innenriksdepartement at personen bak den «støtende» videoen ble arrestert og henvist til myndigheter, som vil ta nødvendige rettslige tiltak mot ham.

OVERRASKER: Videoen av en mann som går inn i en restaurant med motorsykkelhjelm og pistol går viralt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Mange reagerer

Flere på sosiale medier har reagert på arrestasjonen av den egyptiske mannen. Som respons har mange postet deres egen video på sosiale-medier, hvor de selv klager på været.

Her har en Tiktok-bruker advart om stormen:

Den arabiske-staten har et frittalende parlament, men myndighetene har vært kjent for å bruke nettkriminalitetsloven for å straffeforfølge, ifølge The independent.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer