Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann avhøres om trippeldrapet

Men Sasha og Dylan er fortsatt savnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mor, stefar og bror funnet drept

Det lille tettstedet Coeur d\'Alene i Idahoe i USA er i sjokk etter tragedien som ble oppdaget på tirsdag: En mor, hennes 13 år gamle sønn og hennes nye ektemann er funnet myrdet. De to yngste barna i familien er sporløst forsvunnet etter drapene.

Søsknene Shasta og Dylan er bare 8 og 9 år gamle, og politiet har satt i gang et enormt apparat for å prøve å finne barna.

Ikke mistenkt

I går tok en kvinne kontakt og fortalte at hun ikke hadde hørt fra sin stesønn siden søndag og at dette var svært uvanlig. Litt senere på dagen etterlyste politiet 33 år gamle Robert Roy Lutner, som skal være en venn av ofrene.

Lutner tok etter hvert selv kontakt med politiet, men sheriff Rocky Watson sier at mannen ikke er mistenkt for å stå bak drapene eller bortføringen av de to små barna.

- Han er en person av interesse fordi vi vet at han besøkte huset søndag kveld. Det er siste gang at vi vet at alle i familien var i live, sier Ben Wolfinger på sheriffkontoret til CNN.

Derimot håper politiet at mannen kan hjelpe dem med å finne Shasta og Dylan hvis de fortsatt er i live.

TRAGEDIE: Shasta (8) og Dylan (9) Groene har vært savnet siden søndag eller mandag. Resten av familien er myrdet. Foto: SCANPIX
TRAGEDIE: Shasta (8) og Dylan (9) Groene har vært savnet siden søndag eller mandag. Resten av familien er myrdet. Foto: SCANPIX Vis mer

- Han kan ha sett noe, han kan ha visst om det var noen andre i huset, han kan ha møtt noen når han dro. Det er denne type informasjon vi håper å få fra ham.

Henrettelser

Politiet har hele tiden sagt at det ikke er en drap-selvmordssak. Alle de tre ofrene ble bundet før de ble drept. Trippeldrapet beskrives som svært brutalt. De døde, Brenda Groene, sønnen Slade (13) og stefaren Mark McKenzie (37), blir nå obdusert for å få fastslått dødsårsaken.

Hele USA følger med på dramaet. Politiet og frivillige har lett etter de savnede barna med spesialhunder og helikoptre, og FBI deltar i etterforskningen.

Barna er etterlyst gjennom det nasjonale Amber Alert-systemet for barn i akutt fare. Politiet har mottatt en rekke tips, men ingen har så langt ført fram.

Klassekameratene til Slade, Shasta og Dylan får nå krisehjelp.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!