Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann bekreftet omkommet etter kanovelt

En mann i 20-årene er fortsatt savnet etter ulykken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Personen som ble tatt opp av vannet og fraktet til sykehus søndag, er bekreftet omkommet, er den knappe meldingen fra Midtre Hålogaland politidistrikt mandag formiddag.

Politiet får mandag bistand fra Røde Kors, Sivilforsvaret, Norske Redningshunder og dykkere med miniubåt i leteaksjonen etter den andre mannen. Søket vil pågå så lenge det er lyst, og politiet har tro på at de vil finne ham i vannet.

- Det er ingenting som tyder på at mannen har klart å ta seg opp på land på egen hånd. Vannet er ganske dypt. Stedvis er det uaktuelt å bruke dykkere, men leteområdet er begrenset til vannet, sier operasjonsleder i Midtre Hålogaland politidistrikt, Kåre Munkvold, til NTB. Han vet ikke hvordan sikten i vannet er.

Det var søndag ettermiddag at en kano med to mannlige arbeidskolleger gikk rundt på Kjøstadvannet i Hadsel kommune. Den savnede er en mann i 20-årene, mens mannen som nå er bekreftet død, var i 40-årene.

Søndag ble det lett etter den savnede mannen med dykkere og langs stranden. Et Sea King redningshelikopter og en båt ble også satt inn i søket.

Det ble lett på 30-40 meters dyp i vannet som er cirka halvannen kilometer langt og 300 til 400 meter bredt.

Politiet kjenner ikke til om mennene brukte noen form for flyvest da ulykken inntraff søndag.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling