Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann betalte hotellregninga og dro - lot full kone være igjen

- Det hender gjestene legger igjen noe søppel, men konene tar de som regel med seg, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet i Agder fikk tirsdag en noe uvanlig melding, da ett av byens hotell tok kontakt. En mann hadde betalt for rommet han hadde bodd på, tatt med seg bagasjen og dratt. Noe vesentlig hadde han imidlertid lagt igjen.

- Vi fikk telefon fra en ansatt på hotellet som sa at mannen hadde reist, men at kona lå igjen overstadig beruset på rommet, forteller operasjonsleder Per Kristian Klausen til Dagbladet.

Ifølge Klausen var kvinnen så beruset at hun ikke klarte å gjøre rede for hva som var foranledningen til at mannen hadde reist fra henne.

- Og det midt på dagen, sier operasjonslederen.

Hva som blir konsekvensen av utrykningen for kvinnens del, var like før klokka 15.30 uklart. Politiet var da fremdeles på hotellrommet hvor kvinnen befinner seg.

- Det er ikke så ofte vi får slike beskjeder. Det hender gjestene legger igjen søppel, men konene tar de som regel med seg hjem, avslutter Klausen.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!