Mann bitt av pytonslange - så blottet han seg for nabokvinnen

Dømt til sju måneders fengsel.

DØMT: En mann er i Bergen Tingrett dømt til fengsel i sju månder for en rekke forhold, blant annet beføling av nabokvinnen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
DØMT: En mann er i Bergen Tingrett dømt til fengsel i sju månder for en rekke forhold, blant annet beføling av nabokvinnen. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpixVis mer

En mann i 20-åra er dømt til sju måneder i fengsel for en lang rekke forhold, de fleste av dem grove trusler og truende og plagsom oppførsel.

Det var Bergens Tidende (krever innlogging) som omtalte denne saken først.

Bitt av pytonslange

Mannen er også dømt for å ha befølt en nabokvinne som forsøkte å hjelpe mannen da han ble bitt av sin egen pytonslange, ifølge dommen fra Bergen Tingrett.

Kvinnen har fortalt at hun hørte skriking og dunking i oppgangen, og at hun fant mannen med en pytonslange som han «kastet rundt seg».

«Slangen ble illsint og bet tiltalte», står det i dommen.

Blottet seg

Fornærmede skal videre ha tatt slangen og gått inn i mannens leilighet for å legge den tilbake i akvariet.

Ifølge dommen blottet mannen seg da for kvinnen, begynte å beføle henne og forsøkte å dra henne ned på gulvet.

Alvorlige trusler

Mannen er også dømt for å en rekke andre trusler mot flere politibetjenter.

Blant annet har han truet med å voldta en politikvinne, drepe flere andre betjenter og truet med at han skal «ta barna deres».

Retten fant også mannen skyldig i å ha oppført seg truende på en McDonalds restaurant i sentrum av Bergen. Der skal han blant annet ha gjort en nazihilsen.

Mannen har erkjente straffskyld for flere forhold, men nekter imidlertid for å ha blottet seg for nabokvinnen og for å ha befølt henne.

Alle forholdene skal ha funnet sted fra 2017 til 2019.