Mann ble oppsøkt hjemme og utsatt for vold, nå er han bekreftet død

I Drammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 50-årene døde søndag på sykehuset i Drammen av skader han ble påført for flere uker siden.

Mannen ble rett før midnatt tirsdag 3. juni funnet alvorlig skadd i sin leilighet ved Gamle Losjeplass i Drammen.

- Mannen ble oppsøkt i egen leilighet og utsatt for vold, sa politiadvokat Jarle Vist i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Politiet vet foreløpig ikke om dødsfallet skyldes volden mannen ble utsatt for.

- Han blir obdusert onsdag. Vi vil få et foreløpig svar fra rettsmedisinerne onsdag kveld eller torsdag morgen, sier Vist til Drammens Tidende.

Pågrep to På bakgrunn av vitneopplysninger, pågrep politiet en kvinne og en mann i 30-årene om morgenen dagen etter. Begge ble siktet for legemsbeskadigelse. Mannen har sittet varetektsfengslet siden pågripelsen, mens kvinnen er løslatt. Hun skal ikke ha hatt en sentral rolle i hendelsen.

Mannen er siktet for legemsbeskadigelse, men siktelsen kan bli utvidet til å gjelde legemsbeskadigelse med døden til følge.

Politiet går nå igjennom beslaglagte telefoner og telefontrafikken i området på det aktuelle tidspunktet. Det er sikret blodspor som blir analysert med tanke på DNA-bevis samt overvåkingsvideoer fra området nær leiligheten.

Jakter på mann Politiet tror ytterligere en mann er innblandet i hendelsen.

- Vi har grunn til å tro at en mann til har vært involvert i saken. Vi har fått gode beskrivelser av mannen, og selv om vi per nå ikke vet hvem det er, så leter vi etter ham.

Den fengslede mannen er formelt siktet for legemsbeskadigelse, men siktelsen kan bli utvidet til legemsbeskadigelse med døden til følge.

Alle involverte er kjenninger av politiet og tilhører det samme rusmiljøet.

(NTB)