Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann ble stående fast i lift etter krasj med trikk

- Han tok en sving med krana akkurat da trikken kom, sier vitne.

SITTER FAST: Her har brannvesenet kommet til stedet for å prøve å få ned mannen i liften. Foto: Dagbladet-tipser
SITTER FAST: Her har brannvesenet kommet til stedet for å prøve å få ned mannen i liften. Foto: Dagbladet-tipser Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokka 16.32 i dag fikk Ruter melding om at en trikk hadde kommet borti en lift i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka i Oslo. Per Marvold så det som skjedde, og forteller at det sto en mann i liften da trikken kom kjørende.

- Han som sto oppi kurven svingte på liften akkurat da trikken kom. Trikken kjørte videre, og det så ut til at mannen strevde med å få kontakt med noen, sier Marvold til Dagbladet.

Klokka 17.15 jobber brannvesenet fremdeles med å få mannen ned på bakken.

- Vi har fått vite at trikken var borti liften, slik at han som styrte den ikke klarte å få den ned. Han er ikke skadet, men noe har gått i stykker, sier Rune Elstad ved Oslo brann- og redningsetat til Dagbladet.

Ifølge Sofie Bruun hos Ruter var det trikk nummer 11 som kjørte inn i liften.

Til slutt var det Oslo liftutleie som fikk mannen ned med en annen lift, som de fikk til området, sier Glenn Magne fra Oslo liftutleie.

Det ble driftsstans for trikkens linje 11, 12 og 13 over Grünerløkka, fram til området er ryddet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media