Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann brakk arm og lår i akeulykke i skisenter

En mann ble alvorlig skadd etter en akeulykke i Kongsberg skisenter i natt. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mannen, som er i 50-åra, ble liggende i over én time med åpent lårbrudd etter en akeulykke i Kongsberg skisenter. Politiet fikk melding om ulykken klokka 2.25, og mistenker at den skadde var påvirket av alkohol.

- Ambulansemannskap har kommet fram til pasienten, som befinner seg et godt stykke oppe i løypa «Turisten», sa operasjonsleder Erik Gunnerød i Sør-Øst politidistrikt til Dagbladet ved 3-tida.

Tåke i området gjorde det umulig å komme fram til ulykkesstedet med helikopter. Politiet måtte derfor rekvirere en snøscooter fra Røde Kors.

- Han ble fraktet til Drammen sykehus for videre vurdering. Sannsynligvis har det vært flere med og moret seg med å ake på ett eller annet ned en av de slakkeste løypene, Turisten. Der er det noen bratte heng som kan gi stor fart, og i vanskelig terreng i en skråning ved løypa lå denne personen med bruddskader i hvert fall en time og ett kvarter, sier Gunnerød til NTB.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling