Mann brakt til Ullevål med kuttskader

Etter melding om skyting oppe på taket i Storgata.

FIKK MELDING OM SKYTING: En mann er skadet etter å ha fått en flaske i hodet. Han skal selv ha knust rutene til en bil og kjørt til legevakten. Foto: Geir Barstein
FIKK MELDING OM SKYTING: En mann er skadet etter å ha fått en flaske i hodet. Han skal selv ha knust rutene til en bil og kjørt til legevakten. Foto: Geir Barstein Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ved midnatt fikk Dagbladet opplyst fra politiet i Oslo at en person hadde blitt skutt i parkeringshuset til kjøpesenteret Gunerius oppe på taket i Storgata. Dette viser seg å trolig være en feilmelding.

- Klokka 23.43 fikk vi melding om skyting, hvining i dekk og brekksleng og at biler i høy hastighet holdt på å krasje. Det er en fornærmet i saken med kuttskader etter å ha blitt slått i hodet med en flakse. Han hadde selv tatt seg med bil til legevakten. Vi har funnet bilen som sto utenfor med knuste ruter, så det kan hende at det var dette folk oppfatta som skyting, sier operasjonsleder Ola Krokan ved Oslo politidistrikt.

- Vi har altså ikke fått beskjed om skuddskader til legevakt eller sykehus. Det eneste er altså denne ene fornærmede med kuttskader i hodet. Han er blitt brakt videre fra legevakten til Ullevål sykehus med uklart skadeomfang, sier Krokan.

Politiet jakter nå på eventuelle gjerningsmenn med alle tilgjengelige styrker.

- Vi har en navngitt fornærmet, som er en mann i 20- og 30-åra, og søker nå i hans omgangskrets. Det ser ut til at de muligens kan være av utenlandsk opprinnelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer