Mann brant inne i campingvogn - tre barn reddet

Mann i midten av 30-årsalderen omkom da det brøt ut brann i en campingvogn ved Roksøy i Nordland i natt.

UTBRENT: Tre barn ble reddet, men det som er trolig er faren deres omkom da en campingvogn brant opp i Roksøy i Nordland i natt. Foto: Marius Birkeland/vol.no
UTBRENT: Tre barn ble reddet, men det som er trolig er faren deres omkom da en campingvogn brant opp i Roksøy i Nordland i natt. Foto: Marius Birkeland/vol.noVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||  
En mann i midten av 30-årsalderen omkom da det brøt ut brann i en campingvogn ved Roksøy i Nordland natt til lørdag. Tre barn ble berget ut av den brennende vogna.

Politiet fikk melding om brannen klokken 2.39 fra en forbipasserende som oppdaget at det brant i et «spikertelt» ved campingvogna.

Mannen forsto at det befant seg folk i vogna og knuste et vindu. Deretter greide han å redde ut tre mindreårige barn.

- Barna skal være fysisk uskadd og er kjørt til legevakta ved Stokmarknes sykehus. Der er også det kommunale kriseteamet er på plass, opplyser operasjonsleder Frank Andreassen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til NTB.

Den omkomne er ikke identifisert, men politiet har grunn til å tro at det dreier seg om barnas far. Campingvogna brant helt ned og en hund skal også ha brent inne.

- Brannårsaken er ikke kjent, sier Andreassen.
NTB