Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann brøt seg inn i bank i Bergen

En mann brøt seg inn i en bank i Bergen natt til tirsdag. Trolig visste han ikke hvor han hadde brutt seg inn, sier politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding fra et vekterfirma klokken 2.20 om at flere alarmer var utløst i Sparebank 1 SR i Krinkelkroken, skriver Bergens Tidende.

– Alarmen gikk over hele huset, så vi skjønte det var folk der inne, sier operasjonsleder Dag Olav Sætre i Vest politidistrikt. Siden meldingen gjaldt en bank, ble alt av tilgjengelig mannskap dirigert til stedet.

– Vi fikk raskt sikret rundt bygget, og så gikk vi inn. Inne i banklokalet pågrep vi en mann, godt ruset, sier Sætre.

Mannen, en 38 år gammel kjenning av politiet, ble pågrepet på stedet. Ifølge politiet var han i besittelse av diverse iPhoner og PC-er, skriver VG.

Operasjonslederen opplyser at det så langt er uklart hvordan mannen brøt seg inn i banken, men at det er lite som tyder på at han var klar over at det var en bank han hadde brutt seg inn i.

– Det er litt spesielt, det skjer ikke veldig ofte, sier Sætre.

– Det var ikke så profesjonelt, for å si det sånn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling