AVSPERRET: Politiet i Midtre Hålogaland har bedt om bistand fra Kripos for å foreta undersøkelser på åstedet. Foto: Jimmy Backe
AVSPERRET: Politiet i Midtre Hålogaland har bedt om bistand fra Kripos for å foreta undersøkelser på åstedet. Foto: Jimmy BackeVis mer

Mann død etter krangel på hjemmefest

Fem pågrepet i Narvik siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no): Hjemmefesten i et bolighus på Ankenes i Narvik fikk en dødelig utgang for en av festdeltagerne. Nå frykter politiet i Midtre Hålogaland at han er blitt slått ihjel.

Det var andre på festen som ringte politiets alarmtelefon og ba om hjelp på grunn av en konflikt mellom personer i boligen. Da politipatruljen kom frem lå en mann i slutten av 30-årene livløs på gulvet.

- Våre tjenestefolk startet umiddelbart med gjenopplivning. Da ambulansen kom frem overtok de, men det nyttet ikke. En lege erklærte ham død på stedet, opplyser politiets operasjonsleder Tom Johannessen til Dagbladet.

Fem av festdeltagerne i alderen 25-60 år ble pågrepet og er siktet for legemsbeskadigelse med døden til følge. Ingen av disse er formelt avhørt ennå. Derfor er det uklart hva som har skjedd eller hva som har vært foranledningen til konflikten på festen.

- Åstedet er nå avsperret i påvente av at eksperter kan gjennomgå dette med tanke på bevis. Vi har bedt Kripos om bistand, opplyser Johannessen.