Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann død etter utforkjøring

En 35-årig mann er funnet omkommet i sjøen etter at en bil kjørte utfor veien ved Ubekilen på Tromøya utenfor Arendal sentrum.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var snø, slaps, og vanskelige føreforhold da mannen mistet kontrollen over bilen og havnet i sjøen. En dame så sporene etter bilen, og meldte ifra til politiet.

-Vi fikk meldingen like før midnatt, og fant en tom bil i sjøen. Vel en time etter at meldingen kom, fant dykkere fra redningsskøyta mannen omkommet i sjøen. Han er nå identifisert, sier operasjonsleder Frank Solås i Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Politiet har ingen mistanke om at høy fart var årsak til uykken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling