Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann død etter vold på Gjøvik

En kvinne i 20-åra er siktet for drap.

SISTE: Innlandet politidistrikt melder at mannen er død. Pårørende i saken er ikke varslet. Vis mer

Klokka 06.40 tirsdag morgen meldte innlandet politidistrikt at en mann var kjørt til sykehus med det kritiske skader etter en alvorlig voldshendelse på Gjøvik.

Like før 09.30, melder politiet i en pressemelding at mannen er død, og at kvinnen i 20-åra som ble pågrepet på stedet, nå er siktet for drap.

Pårørende er ikke varslet, melder politiet.

Uvisst hendelsesforløp

Hendelsen skjedde i en bolig i Skolegata i Gjøvik sentrum. Ifølge NRK er den drapssiktede kvinnen kjent for politiet fra tidligere.

I pressemeldingen skriver politiet at de nå har satt i gang etterforskning i saken og gjør flere undersøkelser på stedet.

- Det er for tidlig å si noe om hendelsesforløpet.

Til NTB fortalte operasjonsleder Haagen Løvseth at politiet fikk melding om saken klokka 05.50 tirsdag morgen. Hovedåstedet er innendørs, men hendelsen skjedde også utendørs, opplyste han.

- Det var vitner til foranledningen til dette som meldte fra til oss.

DØD: En mann er død etter en alvorlig voldshendelse på Gjøvik. En kvinne i 20-åra er nå siktet for drap. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
DØD: En mann er død etter en alvorlig voldshendelse på Gjøvik. En kvinne i 20-åra er nå siktet for drap. Foto: Geir Olsen / NTB scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart