Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann døde etter å ha falt over bord

En 73 år gammel mann fra Drøbak omkom etter at han falt over bord fra en Colin Archer-skøyte ved Lista i Farsund kommune i Vest-Agder i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

73-åringen befant seg i båten sammen med en annen mann da han falt over bord.

- Mannen som var igjen i båten, ringte nødtelefonen klokken 15.17 og opplyste at 73-åringen hadde falt i sjøen, sier operasjonsleder Karl Tore Berge i Agder politidistrikt til NTB.

Berge opplyser at båten da befant seg sju nautiske mil utenfor Lista. Det ble sendt ut losbåt, redningshelikopter og redningsskøyte. Losbåten fant 73-åringen ved 16-tiden.

- Like etter ble han tatt om bord i et redningshelikopter og fraktet til Sentralsjukehuset i Rogaland. Vi fikk beskjed fra sykehuset klokken 17.15 om at han var erklært død, sier Berge.

- Vi vet ikke om han var i live da han ble tatt opp fra vannet, men vi undersøker saken, sier han og legger til at skøyta med den gjenværende mannen om bord har ankommet Farsund der politiet skal gi mannen bistand og høre hans versjon av hva som skjedde.

Det skal ha blåst kraftig i området da ulykken skjedde, opplyser Berge. Årsaken til ulykken er ukjent.

(NTB)