Mann døde etter frontkollisjon med buss

- Det ble tidlig avklart at det var alvorlig, sier operasjonsleder Svein Helgetun til Dagbladet.

FØRER OMKOM: En mannlig fører i 40-åra omkom søndag ettermiddag, etter at han kolliderte med en buss, opplyser politiet. Foto: Joakim Halvorsen
FØRER OMKOM: En mannlig fører i 40-åra omkom søndag ettermiddag, etter at han kolliderte med en buss, opplyser politiet. Foto: Joakim Halvorsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nødetatene rykket søndag ettermiddag ut etter melding om en frontkollisjon i Hemne i Trøndelag, der en buss og en personbil var involvert.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 16.21.

- Det skal ha vært én person i hvert kjøretøy, sier operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Svein Helgetun, til Dagbladet.

Han understreker at bussen var tom.

- Det var føreren av personbilen som ble alvorlig skadd, og seinere erklært død av helsepersonell på stedet. Føreren av bussen skal ha kommet fra hendelsen med lettere skader, sier Helgetun.

- Vet dere hva som kan ha forårsaket ulykken?

- Det er fortsatt noe ukjent, men spor på stedet tyder på at det var personbilen som kom over i motgående kjørefelt, og dermed traff bussen.

Helgetun legger til at den avdøde mannens pårørende er varslet. På spørsmål om føreren av bussen er preget etter ulykken, svarer han:

- Bussen ble hentet av mannens arbeidsgiver, slik at han slapp å kjøre den hjem selv. Han blir også ivaretatt av sine egne.

E39 var stengt store deler av søndag kveld som følge av ulykken. Ved 22.30-tiden kunne politiet opplyse om at veien var gjenåpnet for trafikk i vestgående retning.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer