Mann døde etter sjalusi-drama

RØYKEN I BUSKERUD (Dagbladet): En 25 år gammel mann døde lørdag av skadene han noen dager før ble påført i et sjalusidrama i Røyken i Buskerud. På flukt fra gjerningsmannen greide 25-åringen å ringe på hos Per Jan Nilsen (64). - Et makabert syn, sier Nilsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg spiste frokost da det ringte på døra i nitida om morgenen mandag 30. november. På trappa utenfor sto en mann i bare underbuksa og strømper - full av blod og gjørme. Han hadde store søkk i hodet. Jeg trodde jeg så syner, sier Per Jan Nilsen.

Siden denne november-morgenen har han ikke hatt en eneste rolig natt.

- Jeg trodde mannen skulle dø på trappen min. Det grusomme synet; alt blodet, lukten og lydene forfølger meg.

Blodpøl

Kvart over ni om morgenen fikk lensmannsbetjent Tore Kjøsnes i Røyken beskjed om at «noe forferdelig hadde skjedd» i Skaulia på Røyken.

Minutter seinere fant han 25-åringen i en blodpøl på Nilsens trapp. Mannen var fortsatt ved bevissthet da politi og ambulanse kom, men han greide ikke å gjøre rede for hva som hadde skjedd.

- Fotsporene hans i snøen ledet oss til en bolig cirka 250 meter unna. Der pågrep vi en 29 år gammel mann og hans samboer. Under politiavhøret innrømmet 29-åringen at han hadde slått 25-åringen med et balltre da han fant ham og samboeren sovende i parets seng, sier lensmannsbetjent Kjøsnes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer