Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann døde etter slagsmål på Stord

Mann i 50-årene pågrepet, melder Bergens Tidende

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 06.55 søndag morgen. Mannen var bevisstløs da politiet kom til stedet rundt klokken 7 søndag morgen. Han ble sendt til Haukeland sykehus med store hodeskader.

- Han har vært utsatt for grov og stump vold. Han var bevisstløs og ikke mulig å få kontakt med da vi kom til stedet, opplyser operasjonsleder Jarle Utne-Reitan.

Festet gjennom natta
- To par skal ha festet gjennom natta. Det dreier seg om to kvinner i trettiårene, en mann i førtiårene og en mann i begynnelsen av femtiårene.  Mannen i begynnelsen av femtiårene var skadd etter vold fra mann i førtiårene.

Kjæresten til gjerningsmannen var også lettere skadd, opplyser Utne-Reitan til Dagbladet.

Erklært død
Den skadde ble transportert med luftambulanse til Haukeland sykehus, hvor han ble erklært død rundt 1300 i dag. Han vil bli obdusert i morgen. Kriminalteknikere er på vei til åstedet for å undersøke.

Etterforskere møter ved Stord lensmannskontor for å ta detaljerte avhør av de to kvinnene.

-Den mistenkte mannen sitter i arresten i Haugesund. Kvinnen var kun  lettere skadd og er nå utskrevet fra sykehuset. Omstendighetene har vi ikke klart for oss, det må avhør og tekniske undersøkelser bringe på det rene, sier Jarle Utne-Reitan ved Haugaland og Sunnhordaland politidistrikt til Dagbladet.