Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann døde etter steinras

En 28 år gammel mann døde i kveld etter at personbilen han kjørte ble truffet av et steinras på riksvei 357 ved Skotfoss utenfor Skien i Telemark i ettermiddag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Bilen ble truffet av i hvert fall én stor stein, føreren mistet kontrollen over bilen og kjørte inn i et tre, sier vaktsjef Stein Olav Aasland ved Skien politidistrikt til NTB.

28-åringen ble fraktet med alvorlige skader til Telemark sentralsykehus i Skien, men døde senere på kvelden av skadene, opplyser vakthavende anestesilege Per Engstrand ved Telemark sentralsykehus.

Mannen skal være bosatt i Oslo, men er opprinnelig fra Skiens-distriktet.

Vegvesenet åpnet tirsdag kveld riksvei 357 for trafikk forbi rasstedet etter at den var blitt holdt stengt siden ulykken. Geologer har undersøkt fjellsiden og konkludert med at det ikke er fare for nye ras, opplyser politiet.

Årsaken til steinraset er foreløpig ikke kjent, men det skiftende været de siste dagene kan ha ført til issprengning i fjellet. Det har tidligere gått to ras på samme sted.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media