DØDE ETTER VOLD: Politiet har pågrepet gjerningsmannen, etter at en mann i 50-årene tirsdag kveld døde på sykehus av skadene han ble påført i en voldepisode i Kongsvinger tidligere på dagen.  Foto: Per-Erik Stømner/Glåmdalen / NTB scanpix
DØDE ETTER VOLD: Politiet har pågrepet gjerningsmannen, etter at en mann i 50-årene tirsdag kveld døde på sykehus av skadene han ble påført i en voldepisode i Kongsvinger tidligere på dagen.  Foto: Per-Erik Stømner/Glåmdalen / NTB scanpixVis mer

Mann døde etter voldsepisode i Kongsvinger

En kjenning av politiet er siktet for hendelsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 50-årene døde i ettermiddag av skadene han ble påført under en voldepisode i Kongsvinger.

Voldepisoden fant sted i dag, i den avdødes bopel.

Fornærmede ble kjørt til Kongsvinger sykehus, men ifølge en pressemelding fra Innlandet politidistrikt sto ikke livet hans til å redde.

Mannen døde i ettermiddag av skadene han ble påført.

En mann i 20-årene fra Kongsvinger, som er en kjenning av politiet, er siktet for volden. Den siktede ble pågrepet på en privat adresse 90 minutter etter voldepisoden fant sted. Pågripelsen var uten dramatikk, ifølge politiet.

Politiet er i en innledende fase av etterforskningen hvor det gjennomføres avhør av vitner og sikring av tekniske spor. Innlandet politidistrikt har bedt Kripos om bistand i den taktiske og tekniske etterforskningen.

Siktede vil bli vurdert fremstilt for varetektsfengsling torsdag eller fredag.