Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann døde på fly etter å ha gått amok

Bet medpassasjer før han kollapset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Irske myndigheter har iverksatt etterforskning etter at en 24 år gammel mann døde om bord på et fly på vei fra Lisboa til Dublin. Mannen begynte å bite en medpassasjer før han senere kollapset.

Bet en annen passasjer Mannen ble voldelig under flyturen og begynte å bite en annen passasjer. Besetningen tok hånd om ham, men senere kollapset han og døde.

Air Lingus-flygningen fra Lisboa til Dublin måtte omdirigeres til Cork. Irske myndigheter har nå iverksatt etterforskning, og mannen skal obduseres, melder det irske kringkastingsselskapet RTE.

Medpassasjeren som ble bitt, ble fraktet til sykehus. De 168 passasjerene om bord og besetningen på seks medlemmer ble tatt til side for avhør. Ifølge RTE var mannen ikke irsk, men studerte trolig i Irland.

Mistanke om rus Det var først antatt at mannen reiste alene, men en portugisisk kvinne i 40-årene ble sent søndag kveld pågrepet og siktet etter narkotikalovgivningen. Det ble funnet uidentifisert stoff i bagasjen hennes, og hun mistenkes for å ha reist sammen med 24-åringen som døde under flyturen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!