Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann døde under sykkelritt i Sverige

Fikk hjertestans.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann i 60-årsalderen fikk i dag hjerstestans og døde under det svenske sykkelrittet Halvvättern, melder Expressen.

- Det er en fryktelig tragisk hendelse, og våre tanker går til mannens pårørende, sier Halvvätterns talskvinne Gunilla Brynell-Johansson i en pressemelding.

Halvvättern er et årlig 150 km langt ritt som går rundt Sveriges nest største innsjø, og tiltrekker mange norske deltakere.

Den omkomne mannen fikk hjertestans i 09.30-tida. Han kom raskt under behandling, bl.a. med en hjertestarter fra en følgebil, og ble kjørt til sykehus i Motala. Men livet sto altså ikke til å redde.

I dag døde en 52 år gammel mann på Stavanger universitetssjukehus etter at han i går fikk hjertestans under Nordsjørittet, som går fra Egersund til Sandnes. En 60-åring som fikk hjertestans omtrent samtidig som 52-åringen, ligger kritisk skadd på sykehuset.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!