Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann dømt for å beføle 11-åring i Trondheim

En mann er dømt til seks måneders fengsel for å ha befølt en 11 år gammel jente på Pirbadet i Trondheim. Halve straffen er gjort betinget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Episoden skjedde i august i fjor, og under rettssaken i Fosen tingrett forrige uke, la den 59 år gamle mannen alle kort på bordet, skriver Adresseavisen. Han erkjente å ha befølt jenta flere ganger. Han tilbød henne også penger for å få kysse henne, men det sa jenta nei til.

Retten mener det er urovekkende at 59-åringen ikke lot seg stoppe av at jenta uttrykte mishag og at det var andre til stede i badet.

Dommen omfatter også nedlasting av to videoer som viser overgrep mot barn og krenking av en nabos fred ved å kikke i naboens stue med kikkert.

I dommen kommer det fram at mannen, som på 1990-tallet fikk en betinget dom for utuktig omgang med en mindreårig, går til behandling på grunn av sin «problematiske seksualitet, særlig tiltrekning mot yngre kvinner».

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart