Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann dømt for å ha kjørt i 204 kilometer i timen

En 22 år gammel mann er i Sunnhordland tingrett dømt til 90 dagers fengsel og fire års inndragning av førerkortet etter at han ble tatt for å kjøre i 204 kilometer i timen gjennom en tunnel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

22-åringen føk i juni i år gjennom Bømlafjordtunnelen med solskjermen nede for å skjule ansiktet for fotoboksen, skriver avisa Sunnhordland ifølge Bergens Tidendes nettutgave.

Mannen kjørte sammen med en annen bilist i høy fart sørover på E39 da en politipatrulje ble oppmerksom på dem. Patruljen fikk stoppet den ene bilen, men 22-åringen bare økte farten gjennom den undersjøiske Bømlafjordtunnelen.

Bilen var tidvis over i motgående kjørefelt, og befant seg i sperrefeltet da fotoboksen i tunnelen fotograferte råkjøringen.

Etter å ha passert gjennom tunnelen, stoppet mannen bilen og sprang inn i skogen sammen med en passasjer, men begge ble raskt innhentet av politimennene.

I retten sa 22-åringen at han synes det er en stygg uvane å se på speedometeret og i sidespeilene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media