Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann dømt for vold­tekt av kjæreste

En 28 år gammel mann er dømt til fire og et halvt års fengsel for å ha utnyttet og voldtatt kjæresten sin gjentatte ganger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Forholdet deres ble innledet da hun var 16 år gammel og seksuelt uerfaren. Hun ble presset og senere utsatt for rene voldtekter, skriver Fædrelandsvennen. Mannen skal også ha påtvunget seg sex som straff og påført kvinnen skader og store smerter.

Tiltalte sa seg ikke skyldig da rettssaken gikk for Kristiansand tingrett. Retten fant det likevel bevist at mannen i lang tid utnyttet fornærmede og var manipulerende og kontrollerende. Han ble også funnet skyldig i ett tilfelle av forsettlig voldtekt og flere grovt uaktsomme voldtekter.

Kvinnen forklarte at hun slet psykisk etter at forholdet tok slutt og måtte søke profesjonell hjelp. Hun er tilkjent 200 000 kroner i oppreisning.

28-åringen er domfelt flere ganger tidligere, blant annet for seksuell omgang med barn under 16. Rullebladet hans ble ansett for å vøre en skjerpende omstendighet da straffen skulle fastsettes.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling