Mann drept av kamphane

Blødde i hjel etter at hanen stakk ham med kniv.

DØDE I HANEKAMP: En mann døde forrige søndag da han ble stukket av en kniv festet til benet på en kamphane. Illustrasjonsfoto: Scanpix
DØDE I HANEKAMP: En mann døde forrige søndag da han ble stukket av en kniv festet til benet på en kamphane. Illustrasjonsfoto: ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):En mann fra California i USA mistet livet forrige søndag etter å ha vært tilskuer til en ulovlig hanekamp. Det melder The Bakersfield Californian.

Hanen som drepte mannen hadde en kniv bundet fast til benet sitt. Ifølge The Bakersfield Californian er det ikke uvanlig i ulovlige hanekamper.

Mannen døde etter at han ble stukket av denne kniven.

Blødde i hjel - De barberskarpe knivene blir bundet fast på hanene slik at hanene skal kunne drepe hverandre i løpet av hanekampen, melder avisa.

Da politiet ankom stedet etter et anonymt tips, var mannen og de andre tilskuerne borte, og igjen lå fem døde haner på bakken.

Det er uvisst om mannen kunne overlevd, dersom ambulanse hadde blitt tilkalt.

Obduksjonen viste at mannen hadde blitt stukket av kniven i sin høyre legg, og at han senere døde av forblødning.

- Rart det ikke skjer oftere - Jeg er overrasket over at det ikke skjer oftere, med tanke på de sylskarpe knivene som er festet til disse hanenen, sier John Goodwin, som jobber med dyremishandling i interesseorganisasjonen the Humane Society i USA, til Bakerfield California.

- Det forundrer meg ikke at noen har blitt drept av dette, legger han til.

Hanekamper er ulovlige i USA, men California er et attraktivt sted å gjennomføre kampene på, fordi de straffes mildere der enn i andre amerikanske stater.