Mann drept etter drosjekrangel

En 51 år gammel mann ble natt til lørdag drept etter en drosjekrangel i Vormsund på Nes i Romerike, opplyser politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

51-åringen fra Nes ble drept i en slåsskamp ved forretningssenteret Eurosenter i Vormsund like før klokken 02 natt til lørdag.

- Fire personer er pågrepet og de vil trolig bli avhørt ved Lillestrøm politistasjon lørdag formiddag, opplyser vaktsjef Trond Aune i Romerike politidistrikt til NTB.

Bakgrunnen for drapet skal ifølge politiet ha vært en drosjekrangel. Fire personer skulle ta en drosje etter et restaurantbesøk ved Eurosenteret om kvelden 17. mai. Da kom en femte person og forsøkte å kapre drosjen før dem. Det oppsto en uoverensstemmelse, men denne ble løst og de fire kom seg av gårde i drosjen.

- En av de fire forlot imidlertid drosjen like etter og gikk tilbake til Eurosenteret der det oppstå en ny uoverensstemmelse med den 51-årige mannen. Han ble slått ned og konstatert død av ambulansetjenesten klokken 02.09, sier vaktsjef Aune.

Det er ifølge politiet ingenting som tyder på at det ble benyttet våpen i slåsskampen. Det var vitner til hendelsen og disse vil trolig også bli avhørt i løpet av lørdagen.

(NTB)