Mann drept i familiefeide

To familier hadde dødelig oppgjør i hotellresepsjonen i Karlstad.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Drapet skjedde i foajeen på Scandic Hotel Winn i Karlstad rett før midnatt, ifølge Aftonbladet. Syv-åtte medlemmer av to familier brøt ut i slagsmål på hotellet. Etter hvert fortsatte kampen på gata utenfor hotellinngangen.

Far ville beskytte sønnen

Blant slåsskjempene var en far og hans sønn. Da faren oppdaget at noen gikk løs på sønnen hans, trakk han en pistol og skjøt en 36 år gammel mann fra den rivaliserende familien i hodet. Offeret ble truffet av flere skudd døde utenfor hotellinngangen.

Mannen som skjøt, skal ha sprunget fra stedet. To menn er pågrepet av politiet i forbindelse med drapet. De to skal være i midten av tredveårene.

Aftonbladets bilder viser at hotellområdet så ut som en slagmark etter at mennene hadde slåss i resepsjonsområdet. Ifølge avisa var lamper, potteplanter og hotellinnredning knust. De ansatte som var vitne til at slåsskampen brøt ut, varslet Securitas, men vekterne klarte ikke å komme inn i resepsjonen på grunn av slåssingen.

Politiet har flere vitner til det som skjedde. Både ansatte og gjester som var i området da drapet skjedde, får nå krisehjelp. I natt jaktet politiet på hovedmannen bak drapet.

Det er uklart hva som er bakgrunnen for at mennnene fra de to familiene gikk løs på hverandre. Ifølge Expressen skal begge familiene tilhøre romanifolket.