DRAP: Politiet har pågrepet en person i saken, som har status som siktet. Etterforskning pågår utover natten.
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
DRAP: Politiet har pågrepet en person i saken, som har status som siktet. Etterforskning pågår utover natten. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpixVis mer

Mann drept med kniv i Kristiansand

Politiet har pågrepet tre personer. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Klokken 23.50 torsdag kveld fikk politiet melding om en knivstikkingsepisode i en leilighet i Kongens gate i Kristiansand sentrum.

Da politiet ankom stedet fant de én mann død på stedet.

- En person er drept etter knivstikking i en leilighet, bekrefter operasjonsleder Sveinung Alsaker til Dagbladet.

Han sier videre at en person er pågrepet i saken og at vedkommende formelt er siktet siden det ble brukt tvangsmidler mot ham i forbindelse med arrestasjonen.

- Nå jobber vi for å få klarhet i vedkommendes tilknytning til saken. Den er foreløpig usikker, sier Alsaker videre.

Rundt klokken halv fire i natt opplyser politiet på Twitter at tre personer nå er pågrepet i etterkant av drapet. To kvinner og én mann skal være pågrepet.

Flere av beboerne som bor i leilighetene i Kongens gate har fått beskjed av politiet at de må overnatte på hotell i natt. Kongen gate er nå helt sperret av.

- Politiet jobber på stedet med krimteknikere og etterforskerer. Vi går foreløpig ikke ut med alder eller annen informasjon om offeret, sier Alsaker.

Utover natten vil politiet utføre avhør. Politiet har satt opp etterforskningstelt utenfor åstedet og det er stort oppbud av politibiler på stedet.