Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann druknet i Tromsø

En mann ble funnet død i havnebassenget i Tromsø ved 23-tiden lørdag kveld. To timer tidligere var mannens båt funnet tom med motoren i gang.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det ble straks gitt førstehjelp til mannen, men han ble straks erklært død. Han har etter alt å dømme omkommet ved drukning.

- Saken vil bli etterforsket, men vi har ingen mistanker om at mannen har blitt utsatt for noe kriminelt, sier vakthavende i Tromsø politidistrikt, Hans Jarle Pedersen, til Dagbladet.no. Han vil ikke kommentere om det har vært alkohol med i bildet.

Den døde skal ha leid den 35-fots store båten tidligere på dagen, da han dro ut for å fiske. Utleier skal ha snakket ham etter at han kom inn til land igjen. Men klokka 22.15 fikk politiet melding om at båten var observert på rek i havneområdet. Det ble straks satt i gang søk, og to timer senere ble mannen funnet druknet.

kjell.kaasa@dagbladet.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling