Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann ennå på frifot etter ran på Sankthanshaugen

Truet til seg varer på Joker-butikk. Gjerningsmannen var fremdeles på frifot klokka to i natt. Politiet går i gang med full etterforskning på mandag.

VÆPNET RAN: Politiet setter på mandag i gang ful etterforskning etter et væpnet ran på en Joker-butikk i Geitmyrsveien på Sankthanshaugen. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen
VÆPNET RAN: Politiet setter på mandag i gang ful etterforskning etter et væpnet ran på en Joker-butikk i Geitmyrsveien på Sankthanshaugen. Foto: Svein Gustav Wilhelmsen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): Klokka 20.30 i kveld fikk politiet melding om væpnet ran på en Joker-butikk i Geitemyrsveien.

- Det var et væpnet ran. Han truet til seg gjenstander med pistol, sier operasjonsleder Njål Ladstein i Oslo politidistrikt til Dagbladet.

På frifot
Gjerningsmannen er like etter klokka 21 fortsatt på frifot. Også da Dagbladet pratet med operasjonleder Kjell Hjulstad klokka to i natt var ingen pågrepet. Jakten på gjerningsmannen var da avsluttet.

Han var iført turkis genser eller jakke og mørk bukse. Mannen kan være utleding, ifølge politiet, som ikke vil karakterisere mannen som farlig eller ufarlig.

I går kveld pratet politiet med vitner for å få klarhet i hendelsen.

Full etterforskning
- Det blir ytterligere avhør av vitner i morgen. På mandag vil det bli satt i gang full etterforskning, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad til Dagbladet.

Ifølge politiet ble ingen skadd, men gjerningsmannen fikk med seg flere ulike varer fra ranet.

- Han tok blant annet med seg sigaretter.

Enkelte av vitnene har forklart at de så ransmannen dra fra stedet med bil.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media