<strong>ERKJENNER DRAP:</strong> Krimteknikere går rundt huset der en kvinne ble funnet drept på Evanger i Voss kommune. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
ERKJENNER DRAP: Krimteknikere går rundt huset der en kvinne ble funnet drept på Evanger i Voss kommune. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer

Mann erkjenner drap i Evanger

Kvinne (58) funnet drept i et hus i Evanger i går ettermiddag. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den siktede tilstår drapet på en 58 år gammel kvinne i Voss kommune, melder NRK. Kvinnen ble funnet drept i et hus i Evanger torsdag ettermiddag, og mannen ble pågrepet like etter.

– Den siktede erkjenner drapet. Han gir uttrykk for det han har gjort som forferdelig, sier hans forsvarer Rolf Knudsen til NRK.

Den siktede satt i avhør torsdag kveld.

– Han samarbeider godt med politiet. Utover det kan jeg ikke kommentere saken ytterlige med hensyn til den pågående etterforskningen, sier Knudsen.

Mannen i 40-årene samtykker til varetektsfengsling og avhøres ytterligere fredag, ifølge NRK.

Det var en nabo som meldte fra om dødsfallet.

Kvinnen ble funnet død inne i et bolighus i Evanger sentrum etter at meldingen kom ved 16-tiden. En snau time etter ble mannen pågrepet utendørs, ikke så langt unna åstedet.

Både huset og området rundt er sperret av, og krimteknikere jobbet på stedet torsdag kveld og utover natta.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer