Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann etterlyst av politiet etter Majorstua-drapet

En mann skal være etterlyst internt i politiet i forbindelse med drapet på Majorstua.

ETTERLYST: En mann skal være etterlyst etter Majorstua-drapet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
ETTERLYST: En mann skal være etterlyst etter Majorstua-drapet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge VGs opplysninger ønsker politiet å komme i kontakt med en mann med utenlandsk opprinnelse, som de setter i forbindelse med både knivdrapet og et ran i Essensdropsgate like før drapet, melder NTB.

Dagbladet får også opplyst fra personer med kjennskap til etterforskningen at det dreier seg om en etterlysning.

Siden mandag ved 12-tiden har det foregått en klappjakt på hvem som sto bak drapet på den 24 år gamle mannen som ble funnet knivdrept i en leilighet på Majorstuen i Oslo. Samtidig har politiet etterforsket et knivran i et garasjeanlegg i Essensdropsgate, som ligger like ved drapsåstedet, melder NTB.

Politiet meldte om ranet klokken 8.10 mandag morgen. En person var da fratatt telefon samt en skinnmappe. Den fornærmede var ifølge politiet blitt truet med en kniv, men ble ikke fysisk skadd. Gjerningsmannen fra ranet var ifølge politiet iført en sort caps/lue, han var ca. 170 centimeter høy med brune øyne, mørke klær og snakket gebrokkent norsk.
(Artikkelen fortsetter under grafikken)

Oslo-politiet har innkalt til pressekonferanse på politihuset i Oslo klokken 12.30 fredag, hvor de vil gi ny oppdatering i saken.

Dagbladet kommer med mer.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!