Mann falt fra femte etasje - to bekjente avhøres av politiet

- Hoppet selv fra boligblokk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En mann er kritisk skadd etter at han falt fra femte etasje i ei boligblokk på Hovseter i Oslo i 16.30-tida i dag.

- Den skadde er en 42 år gammel mann som var bevisstløs og kritisk skadd da politiet kom til stedet, opplyser operasjonsleder Tor Grøttum ved Oslo politidistrikt til Dagbladet.no.

Omstendighetene rundt det alvorlige fallet er foreløpig uklare. En kvinne i midten av 30-åra som er den skaddes samboer og et mannlig vitne som også oppholdt seg i den aktuelle leiligheten sammen med 42-åringen har opplyst til politiet at mannen hoppet på egenhånd fra en balkong.

- Vi har blitt forklart at det var en krangel i forkant, og at vedkommende selv hoppet. Vi sikrer spor både i leiligheten og på bakken med tanke på at dette kan være en kriminalsak, men vi vet ennå ikke hva som har skjedd, sier Grøttum.

Han bekrefter at den livstruende skadde mannen ble liggende på bakken uten hjelp fram til den første politipatruljen var på stedet.

Ingen er pågrepet i saken.

- Krimtekniske etterforskere er på vei for å undersøke om de historiene vi har fått stemmer, opplyste innsatsleder Marius Gunnerud på stedet til Dagbladet.no omlag en time etter fallet.

42-åringen ble fraktet til Ullevål universitetssykehus i ambulanse. Også det kvinnelige vitnet fikk bistand av helsepersonell etter hendelsen, men de to andre involverte skal ikke være alvorlig fysisk skadd.

Dagbladet.no kommer med mer.

VAR BEVISSTLØS: Tilstanden var kritisk for den 42 år gamle mannen som falt fra femte etasje i denne boligblokka på Hovseter. MMS-foto: SINDRE GRANLY MELDALEN
VAR BEVISSTLØS: Tilstanden var kritisk for den 42 år gamle mannen som falt fra femte etasje i denne boligblokka på Hovseter. MMS-foto: SINDRE GRANLY MELDALEN Vis mer
<B>ETTERFORSKES:</B> Politiet hadde like etter hendelsen ikke grunn til å tro at noe kriminelt har skjedd, men etterforsker omstendighetene rundt fallet og avhører også andre beboere i blokka.