Mann falt fra fly: Lanserer teori

Kenyas luftfartsmyndigheter mistenker at den uidentifiserte mannen var ansatt ved flyplassen i Nairobi.

ETTERFORSKER: Kenyanske myndigheter jobber for å identifisere mannen som falt fra et fly over London mandag. Foto: NTB Scanpix
ETTERFORSKER: Kenyanske myndigheter jobber for å identifisere mannen som falt fra et fly over London mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Mandag meldte nyhetsbyrået AP at en mannlig blindpassasjer ble funnet omkommet etter å ha falt fra et av flyselskapet Kenya Airways' fly. Den omkomne ble funnet nedkjølt i en hage i et nabolag i London.

Flyvningen gikk fra Kenyas hovedstad Nairobi til London – en flyreise som tar omtrent ni timer.

Mannen skal ha skjult seg i hjulbrønnen på flyet før han falt. Sannsynligvis fant fallet sted da hjulene ble senket like før landing, ifølge AP.

Gjorde funn

Da flyet ble undersøkt etter landing, ble det gjort funn av en bag, matrester og vann. Den omkomne er foreløpig ikke identifisert, men onsdag melder BBC at kenyanske luftfartsmyndigheter tror at de er på sporet av noe.

Direktør for kenyanske luftfartsmyndigheter, Gilbert Kibe, mistenker at den omkomne kan ha vært en ansatt ved flyplassen i Nairobi.

- Mest sannsynlig hadde vedkommende tilgang til oppstillingsplassen, ettersom sikkerheten er streng ved flyplassen. Det er usannsynlig at en utenforstående ville ha vært i stand til å ta seg til området hvor flyene står parkert, og klatret inn, sier han og tilføyer:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer