Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann falt gjennom isen – funnet sterkt nedkjølt

En mann ble natt til søndag funnet kraftig nedkjølt i elva Otra på Hovden i Setesdal. Rask innsats fra redningsetatene gjorde at han overlevde.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen hadde tatt seg over elva ved Skisenterveien da han gikk gjennom isen. Han ropte etter hjelp, noe som ble hørt av folk i nærheten, skriver Fædrelandsvennen.

Politiet opplyser at mannen ble funnet i live fordi noen tilfeldigvis hørte at han ropte om hjelp, samt rask redningsinnsats fra lokalt brannvesen. Det var minus 26 grader på Hovden natt til søndag, ifølge Meteorologisk institutt.

Han ble først sendt til legekontoret på Hovden og så videre til Sørlandets sykehus med luftambulanse. Politiet ble varslet om saken via AMK klokken 4.12

- Vi har vært i kontakt med sykehuset og det er ikke fare for livet, sier operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt til NTB søndag morgen.

Sykehuset opplyser like før klokken 9 at mannen er lettere skadd.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling