UTKIKKSPUNKT: En av Irland største turistattraksjon Cliffs of Moher lokker en million skuelystne hvert år. Foto: AP Photo/ Robert E. Klein
UTKIKKSPUNKT: En av Irland største turistattraksjon Cliffs of Moher lokker en million skuelystne hvert år. Foto: AP Photo/ Robert E. KleinVis mer

Mann falt i døden da han trolig tok «selfie» på kjent utkikkspunkt

Vitner har fortalt politiet at mannen tok en «selfie» da han mistet fotfeste.

En av Irlands største turistattraksjoner Cliffs of Moher lokker en million skuelystne hvert år, men for en student i 20-åra fikk besøket et tragisk utfall.

- Tragisk ulykke

Irish Times siterer en politibetjent som omtaler hendelsen som en tragisk ulykke. Studenten skal trolig ha tatt en «selfie» da han falt i døden.

- Det er ikke noe annet å anta på dette tidspunktet enn at det var en tragisk ulykke. Være indikasjoner etter å ha snakket med en rekke vitner er at offeret tok en «selfie» og mistet fotfestet, sier talspersonen.

Likevel understreker de at etterforskningen fremdeles pågår.

Søkte med helikopter

Hendelsen fant sted fredag ettermiddag og politiet søkte både til fots og med helikopter etter mannen da alarmen gikk.

Det skal ha vært flere hundre vitner til hendelsen, og mannen ble funnet i vannet etter kort tid.

Det er uvisst om området hadde sikkerhetsgjerder.

Studenten ble raskt tatt opp av vannet og fraktet til sykehus, men livet hans sto ikke til å redde.

Det har så langt ikke lykkes politiet å få tak i mannens pårørende, og de etterforsker hendelsen videre for å finne ut av hva som har skjedd.

Klippene er en av Irlands mest populære turistattraksjoner og det høyeste punktet er på 214 meter høyt. På gode dager kan en se helt til Aranøyene, en øygruppe på vestkysten av Irland.