Mann falt i foss i Hol

Stor redningsaksjon i gang.

REDNINGSAKSJON: En stor redningsaksjon er i gang etter at en mann har falt i Hivjufossen i Hallingdal. Foto: Norske Redningshunder
REDNINGSAKSJON: En stor redningsaksjon er i gang etter at en mann har falt i Hivjufossen i Hallingdal. Foto: Norske Redningshunder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En stor redningsaksjon er i gang etter at en mann har falt i Hivjufossen i Hallingdal. Mannen er i 19.25-tida ikke funnet.

- Vi fikk 18.46 melding om at en mann antakelig har falt i Hivjufossen, og har ikke kontroll på hvor han er, opplyser Kai Gudbrandsen, operasjonsleder for politiet i Nordre Buskerud, til Dagbladet.

Ifølge politiets opplysninger er mannen del av et amerikansk turfølge, på utflukt til det populære turistmålet, som ligger i Hol kommune.

- De i følget ropte og skrek, men fikk ikke tilbakemelding, sier Gudbrandsen.

Store ressurser er nå satt i sving: en luftambulanse, et Sea King redningshelikopter med ei alpin redningsgruppe, samt brannvesenet og en vanlig ambulanse. I tillegg er ytterligere en luftambulanse på vei med dykkere.

Dagbladet følger saken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer