Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann falt ned fra balkong i Bergen

En mann har falt ned fra en balkong i andreetasje i en bygning i Bergen. Han var bevisstløs da politiet kom til stedet og er fraktet til Haukeland sykehus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En mann i 20-årene falt ned fra en balkong i andreetasje i en bygning i Bergen. Han er hardt skadd og fraktet til akuttmottaket på Haukeland sykehus.

– En mann falt ned fra en balkong da han skulle kaste noe ned til noen utenfor. Han var bevisstløs da politiet kom til stedet, og var også bevisstløs da han ble fraktet bort i ambulanse, sier politiets innsatsleder, John-Endre Skeie, til Bergensavisen.

Mannen har pådratt seg hodeskader i fallet, men skadeomfanget er uvisst. Det var mange vitner til hendelsen, og politiet etterforsker nå saken.

– Vi har nå satt i gang taktisk etterforskning i form av vitneavhør på stedet og fotobevis fra leiligheten. Så langt tyder alt på at dette var et uhell, sier Skeie.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 15.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media