Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann fant sin stjålne sykkel til salgs på Finn.no

Politiet slo til og beslagla i alt 14 sykler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Etter at en Oslo-mann i 40-åra kom over sin stjålne sykkel på Finn.no, gikk politiet til aksjon og beslagla i alt 14 sykler, melder Oslo politidistrikt på Twitter.

- Vi ble i ettermiddag kontaktet av en mann som meldte sykkelen sin stjålet. Han hadde imidlertid kommet over sykkelen i en annonse på Finn, og avtalt sted for et møte med selger. Vi sendte flere patruljer til stedet og fikk kontroll på to menn. De ledet oss til en adresse i området ved Hallagerbakken (sør i Oslo) der til sammen 14 sykler ble funnet, forklarer operasjonsleder Tor Jøkling til Dagbladet.

Blant de 14 syklene var melders stjålne sykkel, og politiet mistenker at de resterende 13 også er tyvegods. En av mennene politiet fikk kontroll på, ble pågrepet, mens den andre ble dimittert.

- Det er en mann i 30-åra. Han vil bli avhørt så fort som mulig. Syklene blir fraktet til Manglerud politistasjon og registrert, og vi oppfordrer folk som har fått syklene sine stjålet, til å anmelde tyveriene. Slik kan vi få klarhet i hvilke sykler som tilhører hvem, sier Jøkling.

Han opplyser at den pågrepne mannen har ytterligere tre sykler liggende til salgs på Finn. Politiet mistenker at også disse er stjålet.

Jøkling sier liknende tilfeller - der folk har kommet over gjenstander stjålet fra dem på Finn eller andre annonsesteder - ikke er helt uvanlig.

- Men det er desto mer moro når det klaffer slik det gjorde i dag, konstaterer operasjonslederen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling