Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann fengslet i fire uker etter knivangrep i Flekkefjord

En 24 år gammel syrisk mann er varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov vold med kniv mot to landsmenn i Flekkefjord torsdag kveld.

FENGSLET: To personer ble funnet alvorlig skadd litt utenfor sentrum av Flekkefjord i Vest-Agder seint torsdag kveld. Her er antatt gjerningsmann i det han forlater en lege etter å ha avlagt blodprøve. Foto: Erik Thime / Avisen Agder
FENGSLET: To personer ble funnet alvorlig skadd litt utenfor sentrum av Flekkefjord i Vest-Agder seint torsdag kveld. Her er antatt gjerningsmann i det han forlater en lege etter å ha avlagt blodprøve. Foto: Erik Thime / Avisen Agder Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Mannen er siktet for grov kroppsskade. Han nekter straffskyld, opplyser mannens forsvarer, advokat Bjørge Usterud Tveito, til Avisen Agder.

- Vår foreløpige siktelse omhandler grov kroppsskade. Det var den siktelsen vi la fram i retten. Hva som skjer videre, får tiden vise, sier politiadvokat Hellek Rue i Agder politidistrikt.

En syrisk mann (35) blir holdt i kunstig koma på Oslo universitetssykehus etter å ha blitt funnet alvorlig skadd med kniv på en vei utenfor sentrum av Flekkefjord torsdag kveld. En annen syrer (29) er også alvorlig skadd, men utenfor livsfare, ifølge Stavanger universitetssjukehus.

Politiet fikk melding om voldshendelsen ved 22.30-tiden torsdag kveld. Den siktede 24-åringen ble pågrepet fredag morgen.

Lukkede dører

Fengslingsmøtet i Kristiansand tingrett mandag gikk for lukkede dører. Partene er svært tilbakeholdne med opplysninger om saken. Rue vil ikke fortelle hva den siktede har forklart i avhør eller si noe mer om hva politiet mener har skjedd.

Politiet har gjort beslag i mannens bolig i Flekkefjord sentrum. Advokat Tveito kan heller ikke si mye etter rettsmøtet.

- Møtet gikk for lukkede dører og kjennelsen er unntatt offentlighet. Jeg kan derfor ikke si annet enn at klienten min bestrider straffskyld, sier Bjørge Usterud Tveito til avisen.

Blodig hendelse

Et vitne fortalte fredag at en mann av utenlandsk opprinnelse i 30–35-årsalderen kom til boligen hans med tydelige skader i ansiktet og med en slags tapetkniv stikkende ut av ryggen. Ute, ikke langt fra huset, lå det en annen mann, også han alvorlig skadd.

Vitnet skal ha hørt hyling og oppfattet at en slåsskamp hadde funnet sted. Han skal også ha sett en person liggende i en grøft på utsiden.

Hendelsen skjedde i Snerthammerveien like utenfor Flekkefjord sentrum.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media