Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Mann fikk bitt av del av finger under slåsskamp

Politiet jakter flere personer etter vold på Økern.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Oslo fikk lørdag kveld melding om en slåsskamp ved Økern t-banestasjon. Etter å ha rykket ut fant de en mann i slutten av 20-åra som forklarte at han var blitt utsatt for vold.

- Det skal ha vært fem personer involvert i slåsskampen. Vi møtte på en av dem, som hadde fått bitt av ett ledd på lillefingeren, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

Mannen har ifølge politiet oppgitt hvem han tror er personen som sto bak bitingen. Samtlige av de fire hadde kjørt fra stedet da politiet kom fram.

Ifølge Hekkelstrand er alle de involverte over 18 år, og kjenner hverandre fra tidligere. Politiet jobber nå med å finne ut hva årsaken til konflikten var.

- Men de kjenner som sagt hverandre fra før, så det er trolig noe bakenforliggende der. Mannen som fikk bitt av deler av lillefingeren er avhørt og vil bli undersøkt på legevekt, sier operasjonslederen.

Like før klokka 22 opplyser politiet at de har gjennomført et resultatløst søk etter bilen til de som dro fra stedet, og at søket nå er avsluttet. De har imidlertid overvåkningsbilde som viser bilen, og vil følge opp saken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media