Mann flyktet fra bilulykke, kjørte ned og drepte en kvinne. Hunden hennes ble redd og hoppet i havet

Der ble den lenge etter plukket opp av en kajakkpadler, som ikke skjønte noen ting.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det finnes noen små lyspunkter også i tragiske historier. Hunden Barney er et eksempel på det, og han blir nok viktig for familien Chen framover.

Lørdag var hunden ute på tur sammen med Donna Chen (53), og de løp på fortauet i Sarasota i Florida.

Plutselig kom en bil og meide dem ned, skriver ABC News.

- Han skjelver Den 53 år gamle kvinnen mistet livet, mens hunden - som også ble truffet og skadd - løp fra ulykkesstedet.

I Mexicogolfen koste Rory O'Connor seg i finværet. Han var ute i kajakken sin og fisket. Plutselig hørte han en lyd bakfra, han snudde seg og så en hund komme svømmende ut fra intet. O'Connor så forvirret rundt seg, men så ingen andre båter. Han skjønte ikke hvor hunden kunne komme fra.

Han hjalp hunden opp i kajakken, tørket og forsøkte å berolige den.

O'Connor hadde et videokamera i kajakken som filmet hele hendelsen.

- Han skjelver og blør flere steder, kommenterer O'Connor i videoen han la ut på YouTube.

- Et mirakel Det var ikke noe navn eller telefonnummer på halsbåndet, men søsteren til O'Connor skjønte at båndet hadde en ID-chip. Så gjennom en veterinær fant de fram til familien til Barney.

- Vi vet fortsatt ikke hvordan dette skjedde, men vi vet nå at navnet hans er Barney. Han er en tøff gutt, skriver O'Connor i sin avslutningskommentar på videoen.

Han visste da ikke foranledningen til hvorfor hunden la på svøm, men har seinere blitt takket av familien Chen, som er knust av tapet av Donna - men de finner trøst i hunden.

- Det er et mirakel at Barney kom tilbake til oss, sier enkemann Wellington Chen til ABC

- I denne forferdelige tragedien har det også skjedd noe fantastisk, hunden hennes er i live, sier Donnas søster Diane Eduardo.

Flyktet fra ulykke Ifølge politiet forsvant Barney fra ulykkesstedet da hunden ikke fikk kontakt med eieren sin, som lå livløs etter påkjørselen.

22-åringen som kjørte på Donna Chen, Blake Talman, kjørte i beruset tilstand. Han var på flukt fra et annet ulykkessted da han kjørte på dem.

Etter ulykken kjørte han ned et skilt og noen trestolper i inngangspartiet til en katolsk kirke. Han traff også bilen til en 18 år gammel kvinne, som pådro seg mindre skader. En telefonstolpe ble siste stopp.

Talman er nå varetektsfengslet, siktet for drap.