Mann flyktet til legevakta etter knivslagsmål i Oslo

Samme gjengen barket sammen i går. To skadd i knivslagsmålet i kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En mann er fraktet til sykehus med skader i blant annet ansiktet etter et knivslagsmål i en leilighet i Dælenenggata ved Carl Berners plass i Oslo tirsdag kveld.

Operasjonsleder André Kråkenes sier til Dagbladet at mannen hadde flyktet fra leiligheten og selv tatt seg til legevakta før han ble sendt videre til Ullevål sykehus.

Ringte politiet - Vi vet ikke hvor alvorlige skadene er, men det er blant annet ansiktskader og han ble fraktet til Ullevål, sier operasjonslederen.

En annen mann, som først kontaktet politiet om hendelsen, hadde pådratt seg mindre skader. Han er innbrakt som mistenkt i saken foreløpig. Politiet forteller om en kaotisk situasjon på Carl Berner.

- Vi var der oppe på et slagsmål i går også, og det er de samme personene nå. Han som ringte først hadde noen små kuttskader og framsto først som fornærmet i saken, men han har nå status som mistenkt, sier Kråkenes.

Flyktet Det skal ha vært flere personer i leiligheten, og flere av dem skal ha flyktet etter knivslagsmålet. Kråkenes bekrefter at de involverte er kjenninger av politiet.

- Etterforskningen får vise hvem som gjorde hva, det var flere som stakk av, sier operasjonslederen.

Også etter slagsmålet mandag slet politiet med å komme til bunns i hva som hadde skjedd.

- De fleste hadde løpt da vi kom fram, men vitner hadde sett at det var en ordentlig slåsskamp, sier Kråkenes.