Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann forgiftet av kullos

Tilstanden til en familiefar i 40-årene er meget kritisk etter at han ble kullosforgiftet i sin egen garasje torsdag kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var familien som varslet om ulykken. Mannen ble funnet bevisstløs i kjelleren i sin egen bolig i Sandefjord klokka 21.50 torsdag kveld, skriver Sandefjord Blad.

- Der hadde det gått et dieselstrømaggregat som mannen hadde vært nede for å sjekke eller reparere. Politipatruljen og ambulansepersonellet utførte hjerte- og lungeredning, opplyser operasjonsleder Petter Aronsen ved Vestfold politidistrikt.

Mannen ble fraktet til Sykehuset i Vestfold i Tønsberg, skriver avisa videre.

Sykehuset opplyste i natt at mannens tilstand er stabil, men meget kritisk.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling