Mann forsøkte å kjøre ned politifolk i Grimstad

Satte opp farten slik at politiet måtte hoppe til side.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En 40 år gammel mann forsøkte natt til søndag å kjøre ned to polititjenestemenn i Grimstad. Mannen ble senere pågrepet etter å ha hoppet ut av et vindu i andre etasje i huset sitt.

Det var like før klokka 2 natt til søndag at politiet ble tipset om at en bil hadde rygget på en annen bil på en bensinstasjon i Grimstad, og deretter stukket fra stedet. Politiet sendte ut en patrulje som etter hvert klarte å spore opp synderen.

- Politiet gjorde seg til kjenne, men mannen satte opp farten og kjørte rett mot polititjenestemennene, som måtte hoppe unna, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen i Agder politidistrikt til NRK.

Politiet klarte å spore opp mannen, men da de kom fram til huset hans, nektet han å åpne døren. Isteden sprang han opp i andre etasje og hoppet ut av et vindu. Politiet klarte imidlertid å få tak i mannen kort tid etter.

- Han er nå siktet for promillekjøring og for å ha stukket fra et trafikkuhell uten å gjøre seg til kjenne, sier operasjonslederen.

Mannen ble sendt til sykehus for behandling av skadene, men ble etter hvert utskrevet og satt i arresten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer