Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Mann forsøkte å kjøre opp unnarennet i hoppbakke: - Sa han skulle teste firehjulstrekkeren sin

Blir anmeldt for forholdet. 

HOPPBAKKE: Det var i unnarennet på denne hoppbakken i Elverum at mannen kjørte opp unnarennet med firehjulsterkkeren. Foto: Google Street View. 
HOPPBAKKE: Det var i unnarennet på denne hoppbakken i Elverum at mannen kjørte opp unnarennet med firehjulsterkkeren. Foto: Google Street View.  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Hedmark melder på Twitter at de har tatt en sjåfør som forsøkte å kjøre opp unnarennet i hoppbakken i Ydalir i Elverum i kveld.

- Må gudene vite hva han har tenkt på, sier operasjonsleder Kjartan Waage til Dagbladet.

Politiet oppdaget mannen da de kjørte på riksvei 25. Hoppbakken ligger rett ved veien, og dermed ble mannen i midten av tjueårene oppdaget.

- Han hadde ikke noen god forklaring annet enn at han ville teste ut firehjulstrekken på bilen sin, sier Waage, som mener det er første gang politiet i Hedmark har sett at noen tester bil i hoppbakken.

Ydalir er ifølge operasjonslederen et lite hoppanlegg med flere hoppbakker. Det var i en 40- til 50-metersbakke, mannen forsøkte å kjøre opp unnarennet.

Mannen var alene i bilen, og politiet kommer til å anmelde forholdet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling